Juventus

Win Serie A: Juventus Leads Board

Met het schema van de Italiaanse competitie 2019-20 net voorbij het halverwege punt, is het geen verrassing dat Juventus bovenaan de tafel staat. Maar met een paar uitdagers nog steeds binnen opvallende afstand bij het invoeren van Matchweek 22, is het de moeite waard om op een rivaliserend team te wedden om de ongelooflijke reeks van acht opeenvolgende Serie A-kampioenschappen te beëindigen?

Juventus slaat zijn pas

Onder leiding van wereldlegende Cristiano Ronaldo hebben de verdedigende kampioenen vijf competitiewinningen op rij behaald na een mini-malaise in twee games begin oktober. En ze hebben een heerlijk gezellig schema, met hun volgende vijf wedstrijden tegen teams die momenteel als 10e of lager in het klassement staan. Wees niet verbaasd om de Old Lady te zien verbeteren op -250 kansen om een negende opeenvolgende titel te winnen.

Inter Milan verliezende grond

Voor 19 matchweken, ruilde Inter slagen met Juve en zag eruit als een passende uitdager voor zijn jarenlange dominantie. Maar opeenvolgende niet-inspirerende inspanningen in gelijkspel tegen Atalanta en Lecce hebben Milaan vier punten van het tempo laten zakken, ondanks het bezit van een superieur doeldifferentieel (+24). Inter krijgt zijn volgende crack op Juventus op 1 maart, maar niet voordat hij drie van de vier wedstrijden speelt tegen teams uit de top acht. Inter is +350 om de titel te winnen, en dat aantal zou snel nog hoger kunnen zijn.

Kijk uit voor Streaking Lazio

De club van Simone Inzaghi kwam het seizoen in met kansen tot +10000 op sommige plaatsen om de eerste Serie A-kroon sinds 2000 te winnen – maar tijden en kansen zijn dramatisch veranderd. Onder leiding van de sensationele Ciro Immobile en zijn 23 beste doelpunten in de competitie, is Lazio een van de populairste teams in het Europese binnenlandse voetbal met 11 opeenvolgende overwinningen en scoorde twee of meer doelpunten op één na allemaal. Bij +600 zijn ze niet langer een jackpotspel, maar gezien hun huidige vorm zijn ze nog steeds een serieuze blik waard.

Win La Liga: Barca, echt in race
Win Ligue 1: PSG trekt weg van pack

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *