Barca

Win La Liga: Barca, echt in race

Er staan misschien nog 18 matchweeks op de binnenlandse kalender van de Spaanse Liga, maar het is veilig om te zeggen dat we op zoek zijn naar een tweeteamrace voor het kampioenschap. Hoewel Barcelona de oddsmakers-keuze blijft om als La Liga-kampioen te herhalen, is Real Madrid het beste gokspel? En hoe zit het met donker paard Atletico?

Barcelona worstelt om weg te trekken

Barca komt uit een dominante 2018-19 show waarin slechts twee teams binnen 25 punten eindigden – maar dat zal dit jaar waarschijnlijk niet het geval zijn, met de club van Quique Setien die ver achterloopt op dat van een seizoen geleden . Het hebben van een gezonde Lionel Messi zal zeker een verschil maken (snel feit om te delen met je vrienden: Messi heeft 500 doelen in zijn laatste 500 Barca-optredens), en op -150 krijg je nog steeds een fatsoenlijk rendement op investering als Barca een andere raakt uitrusting.

Zidane’s Squad is de Real Deal

Real Madrid heeft back-to-back overwinningen geboekt die hen op punten met Barca hebben gehouden; Real heeft één overwinning minder door 20 wedstrijden, terwijl hun +25 doeldifferentieel iets achterblijft bij Barca’s +27 merk. Maar die puntloze gelijkspel in Camp Nou op 18 december kan groot opdoemen: als de zijkanten nek en nek doorgaan, organiseert Real Madrid de rematch 1 maart en een overwinning kan hen helpen om hun +120 titelkansen te verzilveren.

Vergeet Atletico Madrid niet

OK, dus je kunt Atletico waarschijnlijk vergeten; niet alleen zijn ze acht punten achter van de La Liga co-leiders die de week binnenkomen, ze hebben al hun thuiswedstrijden tegen beide kanten uitgeput en hebben alleen hun uitwedstrijden over (ze hebben dit seizoen drie overwinningen en vijf gelijkspel in 10 wegwedstrijden ). En hoewel ze de verdediging hebben (14 goals toegestaan in 20 wedstrijden) om teams eerlijk te houden, maakt hun jammerlijke 22-doeloutput tot nu toe hen een verdachte keuze op +4000 om naar het kampioenschap te stormen.

Win Bundesliga: Leipzig Trails Bayern
Win Serie A: Juventus Leads Board

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *