PSG

Win Ligue 1: PSG trekt weg van pack

Paris Saint-Germain heeft dit seizoen een behoorlijk deel van het drama doorstaan, omdat geruchten over aanstaande transfers en blessures de club in de krantenkoppen hebben gehouden. De afleidingen buiten het veld hebben echter de geweldige prestaties van PSG op het veld, of hun kansen om te herhalen als Ligue 1-kampioenen, die zijn gestegen tot een korte -50000 bij sportboeken, niet gedempt.

Paris Saint-Germain High Gear vinden

PSG opende als een sterke 800-favoriet op de Ligue 1-futures op BetOnline na vorig seizoen de titel te veroveren en versloeg de tweede plaats Lille met 16 punten op de ranglijst, ondanks het plaatsen van overwinningen in slechts drie van de laatste negen wedstrijden.

De Parijzenaren hebben tijdens de huidige campagne niet zo’n malaise meegemaakt en hebben tijdens hun eerste 20 competitiewedstrijden een sprankelend 16-1-3 winst-verlies-verliesrecord samengesteld, afgetopt door de overtuigende 4-1 overwinning op woensdag op Monaco die de vierde opeenvolgende wedstrijd markeerde waarin ze minstens drie doelpunten maakten.

Mbappe komt op als teamleider

PSG is momenteel met een 7-1-0 run bezig en heeft nu een achtpuntige voorsprong op Olympique de Marseille aan de Ligue 1-tafel. De aanval op Paris Saint-Germain is blijven klikken ondanks verwondingen waardoor zowel Neymar als Edinson Cavani tijd op het veld hebben gemist.

De twee Zuid-Amerikaanse sterren zijn ook het onderwerp geweest van onophoudelijke speculaties over hun toekomst in Parijs, en de mogelijkheid van een dreigende overdracht. Dat drama is echter overschaduwd door het aanhoudende spectaculaire spel van Kylian Mbappe, die naar voren is gekomen als de leider van deze club tijdens het klimmen naar de tweede plaats in de Ligue 1-doelpuntenwedstrijd met 13 markers.

Marseille, Rennes vechten om de tweede plaats

Marseille strompelde dit seizoen uit de poort na het eindigen van de vierde vorig jaar en 77 punten, het meest sinds hun laatste Ligue 1-titel in 2010. De club pakte drie punten op in slechts vier van de eerste 11 competitiewedstrijden, maar is sindsdien dominant , met 8-1-0 over de afgelopen negen. En hoewel Marseille als een verre +5000 tweede favoriet op de Ligue 1-kampioenschapskans staat, zijn ze als sterke favorieten naar voren gekomen om de tafel te leiden zonder PSG als een -175-inzet.

Verderop in de Ligue 1 staat Olympique Lyonnais op de derde plaats als een licht verbeterde +25000 weddenschap ondanks het plaatsen van overwinningen in slechts twee van hun afgelopen vijf competitiewedstrijden. Lille volgt op +30000, ruim voor 2017 Ligue 1-kampioen Monaco op +40000, en Rennes op +100000. Maar met Rennes won acht van de tien om slechts vijf punten achter te blijven van Marseille, hebben ze aantrekkelijke +700 kansen om bovenop de tafel te eindigen zonder PSG.

Win Serie A: Juventus Leads Board
Voetbalweddenschappen - soorten weddenschappen, strategieën en tips.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *