Sportweddenschappen hebben veel technische termen. Omdat bijna niemand alles weet, geven we hier uitleg. Als je een termijn mist of als je een vraag hebt, schrijf ons dan.

Bookie

Bookmaker het bedrijf dat weddenschappen met een vaste quotering aanbiedt.
Bedrijf dat weddenschappen met een vaste quotering aanbiedt. We raden de beste gokwinkels aan.

Cashback

Geld-terug-garantie; bijv. 20% geld terug op uw eerste verloren weddenschap verliest uw inzet met een weddenschap van 100 EUR, krijg 20 EUR terug. Bekijk onze promotiepagina.

Dubbel

Dubbele weddenschap, dubbele weddenschap; Combinatieweddenschap van twee spellen, beide moeten correct worden ingevoerd om het weer te winnen.

Stortingsbonus

Iedereen die geld stort op zijn gokaccount bij de bookmaker krijgt in sommige gevallen een aanbetalingsbonus; U betaalt bijvoorbeeld 100 EUR en ontvang een stortingsbonus van 20%, i. 20 EUR.

Eén weddenschap

Tik voor slechts één evenement op één enkele weddenschap. Je kunt dan tikken om een ​​sportevenement (winnaar van een race of wedstrijd) te winnen met tip 1 (thuisoverwinning), fooi X (of zelfs 0) (loting) of fooi 2 (uitwinst). De winst is het resultaat van de weddenschap vermenigvuldigd met het quotum. Voorbeeld: Wanneer u voetbal Bayern – Bremen speelt, wedt u op een thuisoverwinning, dus tip 1. Bij een quotum van 1,5 en een weddenschap van 10 EUR is uw winst 15 EUR.

Inzet resultaat

In deze vorm van inzetten zet je in op het exacte resultaat (bijvoorbeeld 2: 0) van het spel. Deze weddenschap vereist veel risico’s, wat wordt beloond door het feit dat de kansen overeenkomstig hoog zijn.

Gratis weddenschap

U ontvangt geld van de bookmaker om het te plaatsen en u ontvangt de weddenschap niet van uw gokaccount. Als je wint, ontvang je de prijs uiteraard volledig op je gokaccount. Bekijk onze promotiepagina.