voetbalacademie

Oddsmakers Tab Manchester City als kanshebber om 2019-20 Premier League te winnen

Nadat Manchester City zijn tweede Premier League-titel op rij won, zijn de kansen op het bestuur van het 2019-20 Premier League-seizoen gedaald en hebben oddsmakers opnieuw de Citizens gelabeld als de favorieten om de trofee ruwweg een jaar later op te tillen .
Online shop Bovada opende City om -150 om de landstitel van volgend seizoen te winnen, terwijl de nummer twee van dit seizoen, Liverpool, de volgende is op +275.

Liverpool duwde City naar de laatste dag in de hoop dat Pep Guardiola en zijn partij punten zouden wegwerpen naar Brighton, wat, zoals we allemaal weten, niet is gebeurd. Stad won uiteindelijk met 4-1 terwijl Liverpool Wolves met 2-0 achterhaalde op Anfield om het seizoen een punt achterstand op 97 punten te eindigen. Een ongelooflijke puntenvlucht ongeacht het seizoen.
De derde plaats op het oddsboard is Tottenham en komt op +1200. Spurs eindigde als 71e op de vierde plaats, ondanks dat hij slechts 11 van zijn laatste tientallen wedstrijden van de campagne had verzameld.

Manchester City  Premier League 2019

 

Manchester United staat vierde op +1400 en dat is een beetje verrassend gezien de manier waarop de Rode Duivels de campagne hebben afgesloten. United eindigde als zesde met 66 punten en lijkt even disfunctioneel te zijn onder Ole Gunnar Solskjaer als onder Jose Mourinho.

Chelsea is de volgende van +2000 en komt op een derde plaats met 72 punten. De Blues staan volgend jaar voor een strenge test omdat ze een transferverbod hebben op de volgende twee vensters. Dit betekent dat er geen inkomende transfers zijn in de zomer of de winter, maar uitgaven zijn mogelijk.

Plus, als de laatste geruchten te geloven zijn, is Chelsea-superster Eden Hazard al op weg naar Real Madrid in een verhuizing die zal worden afgerond na de Europa League-finale tegen Arsenal.

Een ding om op te merken is dat de gepromoveerde clubs van het kampioenschap nog niet definitief zijn. We weten zeker dat zowel Norwich als Sheffield United na de eerste respectievelijk tweede en tweede eindigen, maar Leeds, West Brom, Aston Villa en Derby zijn in de play-off om te beslissen wie het derde en laatste team zal zijn.

2019 Champions League Finale voorspelling Voorzet: Tottenham vs Liverpool
Online beoordelingssites voor sportweddenschappen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *