Matty Longstaff: Newcastle-middenvelder bood Udinese-contract aan

Matty Longstaff, de middenvelder van Newcastle, heeft een lucratief contract aangeboden van Serie A-zijde Udinese.

De 20-jarige, die slechts £ 850 per week verdiende met een academiecontract in Newcastle, kon St James ‘Park verlaten nadat de Italiaanse club hem een contract voor vijf jaar had aangeboden.

Longstaff sloeg eerder dit seizoen een langetermijnaanbod van een Newcastle uit, naar verwachting in de buurt van £ 15.000 per week, en zijn club in zijn woonplaats is niet teruggekeerd met het herziene aanbod waarop hij had gehoopt.

Longstaff, die afgelopen oktober op het toneel verscheen toen hij tijdens zijn Premier League-debuut de winnaar scoorde tegen Manchester United, vloog naar Italië voor gesprekken voordat de coronaviruspandemie zowel het VK als Italië tot een lockdown dwong.

Het talent van eigen bodem is wanhopig om bij jeugdclub Newcastle te blijven, maar het aanbod van de Serie A-kant heeft hem tot een beslissing gebracht.

Udinese zou Newcastle slechts £ 400.000 moeten betalen als compensatie voor Longstaff, vanwege zijn leeftijd.

Een combinatie van gesprekken over de overname van coronavirus en Newcastle heeft de zaken verder vertraagd en de jongere vreest dat hij mogelijk niet onder een nieuw regime in Newcastle zal optreden.

 

LAATSTE Brighton vs Liverpool team nieuws: Mohamed Salah terug en Jordan Henderson kon starten, maar Key Seagulls ster uit.
"Ferguson heeft me bijna vermoord": ex-ster Manchester United herinnerde zich de onvergetelijke penalty die de teamoverwinning kostte

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *