‘Manchester City wilde me tekenen.’ Terry vertelde hoe hij Chelsea kon verlaten

Voormalig Chelsea-aanvoerder John Terry vertelde welke clubs hem probeerden te verwerven tijdens het spelen voor de Blues.

“Op het moment dat ik voor het eerst naar Chelsea kwam, was Huddersfield een van de twee clubs die me probeerden te contracteren. Steve Bruce was de coach van die club. Chelsea accepteerde het aanbod, maar Gianluca Vialli weigerde me te laten gaan. Ik Ik ben hem erg dankbaar, want met hem maakte ik mijn debuut bij Chelsea – een geweldige man en coach. ”

“Dan natuurlijk Manchester City. Ze hebben een officieel bod gedaan. Het is simpel, ik sprak met de eigenaar van Chelsea en zei tegen hem:” Ik wil de club nooit verlaten, dat is een feit. Als je me wilt verkopen, dan is dit een ander gesprek. Maar ik zou hier nooit meer weg willen. “Toen spraken we een nieuw contract af en bleef ik nog zes jaar bij de club.”

Manchester United neemt interesse in Valladolid-verdediger Salis
Edinson Cavani is nog steeds geïnteresseerd om naar Atlético te verhuizen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *