JUVENTUS WINT

JUVENTUS WINT OPNIEUW OM DICHTER NAAM TE TREKKEN

JUVENTUS WINT De verdedigende Serie A-kampioen Juventus behield zijn ongeslagen record in de competitie met een smalle overwinning van 1-0 op Bologna. Paulo Dybala genereerde het enige doel van de wedstrijd en de Old Lady, die de zeven achtergebleven Serie A-titels op rij hebben gewonnen, lijkt op weg naar een achtste met hun 13-punt voorsprong op Napoli op de tweede plaats nog intact.

Bologna kwam dicht bij een gelijkmaker in blessuretijd, maar doelman Mattia Perin was gelijk aan Nicola Sansone’s inzet. Bologna speelde goed en sloot de kampioenen aan voor grote periodes van het spel, en kan zich misschien een beetje ongelukkig prijzen dat ze niet met een deel van de buit weggingen.

Cristiano Ronaldo kon niet scoren voor de eerste uitwedstrijd sinds september, maar er wordt nog steeds van hem verwacht dat hij de Golden Boot-prijs wint. De Portugese aanvaller staat op slechts -400 om de Serie A-seizoen af te sluiten als beste doelpuntenmaker.

En de aantallen van Juventus in de competitie deze term gewoon niet ter vergelijking. Ze hebben tot nu toe 22 van de 25 competitiewedstrijden gewonnen, zijn de enige onverslagen partij in de Europese topcompetities, scoren met een snelheid van meer dan twee doelpunten per wedstrijd en beschikken over het beste verdedigende record in de divisie.

Deze laatste overwinning heeft niets gedaan om hun kansen op een achtste opeenvolgende landstitel te veranderen. De koplopers blijven op -20000 om hun kroon te behouden en zullen volgende week hun grootste test van de binnenlandse campagne tegemoet zien wanneer ze reizen om Napoli te verslaan.

NAPOLI KRIJGT TERUG NAAR WINNENDE MANIEREN OP DE WEG

Er was een dominante prestatie van Napoli toen ze terugkwamen op winnende manieren met een knal in de Serie A, Parma 4-0 wegslingerend van huis. Napoli’s technische kwaliteit toonde zich overal en na twee frustrerende doelpuntloos gelijkspel op rij, dit was de perfecte reactie.

Arkadiusz Milik was de ster voor de bezoekers, scoorde twee terwijl Napoli hun gastheren sloeg. Een vloeiende prestatie bij een aanval was verfrissend om te zien na hun strijd van de afgelopen weken in het laatste derde deel van het veld.

Napoli heeft 17 van de 25 competitiewedstrijden gewonnen die tot nu toe zijn gespeeld, maar deze twee recente trekkingen betekenen dat deze titelrace niet zo dichtbij is als mogelijk was. Terwijl hun verdediging bijna luchtdicht is, heeft een gebrek aan doelen hen op sleuteltijden deze tijd gekost in de race om de titel.

Desalniettemin heeft deze overwinning hun kansen licht verlaagd op een eerste Serie A-titel sinds 1990. Na een out op +4000 is Napoli nu op +3300 gekomen om de top van de stapel te eindigen aan het einde van het seizoen, en de volgende time-out zal zijn op zoek naar de voorsprong van Juventus aan de top wanneer ze de kampioenen verwelkomen in de San Paolo.

INTER DROPS PUNTEN IN LETSEL TIJD

Jordan Veretout redde een punt in de 101e minuut voor Fiorentina toen ze een 3-3 gelijkspel kregen met Inter Milan. Er was wat laat VAR-drama, waarbij de scheidsrechter uiteindelijk besliste dat de penalty zou moeten blijven nadat de bal Danilo D’Ambrosio op de arm had geslagen.

De verlaagde punten van Inter betekent dat AC Milan nu net een punt achter de rug is, terwijl de Nerazzurri een volle 10 punten achter Napoli op de tweede plaats staan. Nogmaals, deze verlaagde punten hebben hun kansen op een dramatische titeloverwinning niet veranderd, ze zijn geprijsd op +150000 om te bereiken.

GEKREGEN ARTIKELEN

voetbalwedstrijdNog een week en nog een overwinning van 3-0 voor Juventus, deze keer dat de tegenstander Frosinone als de oude dame blijft rollen in de richting van de Serie A-titel. De overwinning hielp de kampioenen hun voorsprong op de top van de tafel uit te breiden tot een massale 13 punten, en het ziet er nu naar uit dat het meer dan een klein wonder zou kosten om te zien dat iemand anders gekroond tot kampioenen aan het einde van het seizoen kwam in mei.

Hun zaak werd wederom geholpen doordat Napoli drie punten niet ophaalde, omdat ze thuis werden vastgehouden aan een doelpuntloos gelijkspel van Turijn. Met wederom Inter Milan wint de kloof tussen de tweede en derde plaats nu slechts zeven punten.

Winnaars van Juventus
JUVENTUS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *