Romagnoli

In de zomer zal Romagnoli opnieuw proberen te verhuizen naar Barcelona, de kosten van de speler kunnen een obstakel worden.

Verdediger van “Milan” Alessio Romagnoli kan het team verlaten en zijn carrière in Spanje voortzetten. Volgens Sport.es wordt de 25-jarige aanvoerder van de Rossoneri nog steeds in de gaten gehouden door Barcelona, ​​die het via twee eerdere transferwindows probeerde te bemachtigen. Opgemerkt wordt dat de voetballer zelf ook geïnteresseerd is om naar het kamp “blue-granaat” te verhuizen, maar de kosten, die ongeveer 50 miljoen euro bedragen, kunnen een probleem worden. Romagnoli begon zijn carrière bij Roma, waarvoor hij van 2012 tot 2015 speelde, waarna hij naar Milaan verhuisde, waarmee hij het jaar daarop de Italiaanse Supercup won. In 2018 werd Alessio de aanvoerder van de Rossoneri. Sinds 2016 wordt hij opgeroepen voor het Italiaanse nationale team. Dit seizoen nam de verdediger deel aan 26 wedstrijden van de Italiaanse Serie A, waarin hij 4 gele kaarten ontving.

In de zomer zal Romagnoli opnieuw proberen te verhuizen naar Barcelona, de kosten van de speler kunnen een obstakel worden.

Edinson Cavani is nog steeds geïnteresseerd om naar Atlético te verhuizen
Barcelona streeft ernaar Ter Stegen te behouden met salarisverhoging

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *