“Ferguson heeft me bijna vermoord”: ex-ster Manchester United herinnerde zich de onvergetelijke penalty die de teamoverwinning kostte

Voormalig Manchester United-middenvelder Luis Nani herinnerde zich de Premier League-wedstrijd tegen Fulham in 2010, waarin hij een antiheld werd.

 

In die wedstrijd met een score van 2: 1 in het voordeel van de “duivels” realiseerde Nani geen penalty en aan het einde van de wedstrijd scoorde Fulham een ​​reddend doelpunt. De wedstrijd eindigde in een gelijkspel.

“Die straf zou Ryan Giggs raken, die al naar het punt was gegaan, maar ik vroeg toestemming om de hit te nemen, omdat ik heel zelfverzekerd was. Ik scoorde echter niet, maar Ryan zei geen woord tegen mij.

Na de wedstrijd vermoordde Ferguson me bijna in de kleedkamer. ‘Wie heeft je het recht gegeven om te slaan? Ryan, waarom heb je hem de bal gegeven?’ Giggs antwoordde: “Hij nam het zelf, dus ik stond het toe.” De coach was erg boos. Na die wedstrijd bood ik aan hem een ​​lift naar huis te geven, omdat we in de buurt woonden. Ferguson was het daarmee eens, maar zweeg de hele tijd.

Dit incident had echter geen invloed op mijn houding ten opzichte van Ferguson. Toen ik voor het eerst aankwam, was ik bang voor hem, maar leerde daarna Engels en realiseerde me wat een geweldig persoon hij is, “citeerde Nani AS.

Bedenk dat Nani van 2007 tot 2015 voor Manchester United speelde. Hij werd de viervoudig kampioen van Engeland en won de Champions League. Hij speelde ook voor Sporting, Fenerbahce, Valencia en Lazio en tekende in 2019 een contract bij Orlando City.

Matty Longstaff: Newcastle-middenvelder bood Udinese-contract aan
Duitse club in quarantaine vanwege positieve coronavirus-test

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *