Weddenschappen Borussia Dortmund

Dortmund laat opnieuw punten vallen

Er waren nog meer verlaagde punten voor titeluitdagers Borussia Dortmund tijdens de laatste twee wedstrijden, want hun verdedigende nalatigheid kostte hen opnieuw veel geld. Eerst bliezen ze een 2-0 voorsprong tegen Werder Bremen en kwamen twee doelpunten toe in de laatste 20 minuten van de wedstrijd toen ze twee vitale punten lieten vallen en gedwongen werden om te remise – als ze hadden opgehangen voor die twee extra punten, ze zouden nu gelijk staan op punten, waarbij Bayern München de laatste wedstrijdronde ingaat.

Nochtans, hielden zij de titelrace levend afgelopen afgelopen weekend met een onderhoudende maar smalle 3-2 overwinning over Fortuna Dusseldorf. In zijn laatste thuiswedstrijd voor de club vóór zijn transfer naar Premier League Chelsea gaf Christian Pulisic Dortmund net voor rust de leiding.

Maar slordige verdediging kwam terug naar Dortmund en hun tegenstanders slaagden erin minder dan twee minuten na de herstart te klaren. Thomas Delaney plaatste de thuisploeg echter zes minuten later weer op de voorgrond en Mario Gotze zorgde voor de punten in de blessuretijd, maar er was nog steeds tijd voor Fortuna om een seconde toe te voegen in de 96ste minuut.

Dortmund heeft dit seizoen een indrukwekkende 22 wedstrijden gewonnen en verloor slechts vier keer en scoorde ruim twee doelpunten per wedstrijd. Maar hun verdediging is hun achilleshiel geweest en dit is de reden waarom ze deze week waarschijnlijk geen titeloverwinning vieren.

Dortmund is nu helemaal uit op +1600 om de landstitel te winnen. Ze maken een zware reis naar Borussia Monchengladbach, wetende dat zelfs drie punten misschien niet genoeg zijn om de huiskroon veilig te stellen.

Voetbalweddenschappen - soorten weddenschappen, strategieën en tips.
Bayern verlengt voorsprong ondanks gelijkspel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *