De 3e plaats ging naar Milaan

MILAN NEEMT DERDE PLAATS

AC MilanEen kort woord over AC Milan, wiens 1-0 overwinning tegen Sassuolo hen op de derde plaats bracht, boven stadsrivaal Inter. De Rossoneri hebben nu vier competitiewedstrijden op rij gewonnen en staan slechts acht punten achter Napoli op de tweede plaats – het is niet ondenkbaar dat ze ze inhalen in de volgende 12 ronden.

Dit was niet echt een vintage optreden van AC Milan, maar ze hebben genoeg gedaan om de punten in de tas te krijgen en na een inconsistent seizoen halen ze nu op zijn minst punten op. Net als Napoli zal er in de zomer meer technische kwaliteit toegevoegd moeten worden als de kant Juventus wil uitdagen, maar coach Gennaro Gattuso heeft een bewonderenswaardige taak geleverd bij het stabiliseren van het schip.

Milaan heeft de helft van zijn competitiewedstrijden gewonnen die dit seizoen tot nu toe zijn gespeeld – Inter heeft meer gewonnen – maar een georganiseerde verdediging heeft hen geholpen de tafel te beklimmen. Milaan komt op slechts -275 binnen om een top vier te behalen.

GEKREGEN ARTIKELEN

Er was nog een overwinning voor Juventus afgelopen weekend toen de oude dame 1-0 voorbij Bologna kwam om hun voorsprong van 13 punten aan de top van de tafel te behouden. Paulo Dybala scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd halverwege de tweede helft, omdat de titelverdediger al een hand lijkt te hebben op de landstitel van dit jaar.

Ondertussen was er opluchting voor Carlo Ancelotti en Napoli toen ze terugkwamen op winnende manieren met een 4-0 roffel van Parma. En Inter Milan bleef hun geluk vervloeken toen ze een 101-minuten durende equalizer tegen Fiorentina incasseerden om 3-3 te scoren.

JUVENTUS BEATS NAPOLI
ODDS NAAR WIN SERIE A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *