Bonus online sportsbook-bonussen

Sportsbook-bonussen kunnen zeer verwarrend zijn en het lijkt erop dat geen twee hetzelfde zijn. Een enorme sportsbook-bonus heeft vaak een grote inzetvereiste. Spelers merken vaak dat de geadverteerde grote bonus% alleen van toepassing is op kleine stortingen. En natuurlijk zijn er de flitsende sportsbook-bonusaanbiedingen die ongeveer de helft minder waard blijken te zijn in free-play-vorm.

WFA heeft de bonusgegevens verzameld voor de onderstaande weddenschappenites evenals de toepasselijke promocodes voor sportsbook-bonussen. De “TRUE Bonus” is berekend als% / Rollover (en dan gehalveerd als een free-play). Om meer dan 200 online sportsbooks te bekijken en te vergelijken gesorteerd op rating, gebruikt u de WFA-beoordelingsgids.

Dingen om bewust van te zijn

Het volgende dat een sportgokker moet weten voordat hij een bonus accepteert, zijn de algemene voorwaarden. Alle bonussen vereisen wat wordt aangeduid als een “rollover” of play-through, en dit vereist dat de gokker een bepaald aantal inzetten doet voordat hij om een ​​uitbetaling vraagt. Sommige bonussen vereisen ook dat spelers een specifieke bonuscode voor een sportsbook invoeren om de volledige waarde van een aanbieding te ontgrendelen. Bijvoorbeeld, uitgaande van een storting van $ 1.000 met een cashbonus van $ 100, zou de bonusformule bijna overal zijn dat de speler zijn inzet + bonus + X keer inzet. Als we aannemen dat de rollover 3X is, dan moet de speler 3 keer zijn storting ($ 1.000) en bonus ($ 100) gebruiken, voor een totaal van $ 3.300 aan inzetten.

Om ervoor te zorgen dat de speler niet alleen de grootste favoriet vindt die wordt vermeld en eenvoudig het vereiste bedrag inzet, zonder de sportsbook echt enige actie te geven, is de industriestandaard voor sportsbooks om de rollover-telling te volgen, hoe lager het risico / winstbedrag. Als een speler bijvoorbeeld inzet op een traditioneel geplaatste weddenschap op -110, en $ 110 inzet om $ 100 te winnen, is het mindere bedrag ($ 100) wat wordt geteld in functie van de vereiste $ 3,300 van de speler in actie met behulp van de voorbeeldparameters.

Spelers worden geadviseerd om niet simpelweg een sportsbook te kiezen met het grootste bonusbedrag. Veel operatoren die moeite hebben met betalen of in feite niet van plan zijn om gebruiksbonussen te betalen als een wortel om te bungelen over potentiële klanten om hen te verleiden tot storting. Het doel van SportsbookReview.com is om te fungeren als een informatieportaal, en ook als sectorwaakhond, om ervoor te zorgen dat spelers voldoende informatie hebben om hen te helpen een goed besluit te nemen over waar ze hun zuurverdiende geld naartoe kunnen sturen. SBR biedt een complete beoordelingspagina, aanbevolen lijst en beoordelingsgids die sportsbooks rangschikt van A + tot F – hoe lager op de brievenweger, hoe groter het risico dat aan het bedrijf verbonden is. Naast de informatiepagina’s biedt SBR ook gratis geschillenbemiddeling aan voor spelers die zich opgesloten voelen in een geschil met een online sportsbook-bedrijf.

WFA biedt een Sportsbook & Industry-forum voor sportsbook-uitbetalingen, bonus- en algemene discussies en actuele weddenschappen om u te helpen weloverwogen gokbeslissingen te nemen.

Beste sportsbook
Weddenschappen