Beste sportsbook

Online sportgokkers moeten de bookmakers op de officiële beste online sportsbooks-lijst van WFA beschouwen. Alle sites voor sportweddenschappen zijn al meer dan zeven jaar actief en hebben een goede reputatie bij spelers. Spelers zullen vinden WFA volledige online sportsbook review-pagina’s bevatten video-video tours, bedrijfsinformatie en aanbod voor elk sportsbook.

Ga naar de beoordelingsgids voor weddenschappen om te winkelen voor sportsbook-beoordelingen van meer dan 200 actieve online sportsbooks

Online sportsbooks moeten hoog scoren op de volgende gebieden om in aanmerking te komen voor opname op het beste sportsbooks-raster.

Financiële stabiliteit en snelheid van uitbetalingen

Sportsbook-beoordelingen worden grotendeels bepaald door het track record van de solvabiliteit en de uitbetaling van elk online sportsbook. Een bedrijf dat moeite heeft om gokkers op tijd of in hun geadverteerde betalingsvenster te betalen, is ongeschikt om op de bovenstaande lijst te worden weergegeven. Er zijn geen openstaande uitbetalingsklachten van een van de online aangeboden sportsbooks

WFA voert routinematig peilingen uit van de sportsbook-forumgemeenschap, die meer dan 400.000 actieve leden heeft om te bepalen hoe snel spelers worden betaald en welke problemen ze zijn tegengekomen. Plaatsing op de beste lijst met sportsbooks is niet te koop en de getoonde online sportsbooks kunnen worden gewijzigd als zich problemen voordoen.

Jaar online

Een online sportsbook moet minimaal 7 jaar hebben gefunctioneerd zonder ernstige onvolkomenheden om in aanmerking te komen om te worden vermeld.

Hoewel er veel goede sportsbooks zijn die in de afgelopen 7 jaar hun start hebben gekregen en die worden weergegeven in de beoordelingsgids, hebben de sportsbooks gewoon nog niet genoeg kilometers en geschiedenis van het goed doen door spelers om de beste lijst met sportsbooks te maken.

Bonussen en incentives voor sportweddenschappen

tablet pc with app for sport bets stacks of banknotes and a soccer ball concept of online bets (3d render)

Er zijn veel redenen om meer dan één sportsbook-account te hebben en bonussen zijn daar een van. Het kan moeilijk zijn om te gokken tijdens een lange sportkalender zonder het voordeel van extraatjes en incentives; de online sportsbooks die op deze pagina worden vermeld, bieden een vorm van een sportvrij spel, een contante bonus of minder sap (scherp geprijsde bookmaking-marges).

Sportsbooks die bizarre bonussen aanbieden met buitensporig hoge rollover-eisen komen niet in aanmerking voor opname op de beste sportsbooks-lijst. De genoemde bedrijven hebben redelijke en leuke voordelen voor gokkers die graag wat zoeken voor hun geld. Er zijn geen verborgen, onmogelijke complete inzetvereisten begraven in de kleine lettertjes bij deze goksites.

Kassieropties: Fondsen verzenden en ontvangen van online sportsbooks

Soms kan het moeilijker zijn om een ​​succesvolle aanbetaling te doen dan om een ​​winnende sportweddenschap te plaatsen. De goksites op de beste sportsbookslijst hebben op dit gebied het initiatief genomen door gelijke tred te houden met de tijd en unieke en goedkope manieren om accounts als bitcoin te financieren, en een groot aantal andere opties om snelle en gemakkelijke financiering mogelijk te maken. Met Bitcoin kunnen spelers bijvoorbeeld geld verplaatsen via een aantal sportsbooks zonder dure vergoedingen bovenop elke transactie.

Het verzenden en ontvangen van geld moet het meest probleemloze aspect zijn van een relatie met een online bookmaker; terwijl externe verwerkers zo nu en dan elke gokkerachtige dag kunnen verslinden zoals doorgewinterde veteranen weten, hebben de sportsbooks die op het bovenstaande rooster zijn genoteerd de meest consistente en betrouwbare faciliterende transacties op de lange termijn bewezen.

Inzetten diversiteit

Wedden van vanillelijnen zonder pit is geen plezier voor zelfs de meest gemiddelde van Joes. De aangeboden online sportsbooks bieden een vorm van exotische weddenschappen, super teasers, propositie-weddenschappen of toegewijde in-play inzetten om een ​​meer afgeronde inzetervaring te bieden, en een met meer mogelijkheden dan een gokker zou kunnen vinden, zelfs in de Las Vegas-strip.

Alle getoonde sportsbooks maken hun inzetkansen ook beschikbaar op WFAOdds, waardoor gokkers hun product versus rivaliserende bookmakers kunnen vergelijken en een complete geschiedenis van lijnveranderingen kunnen laten zien, wat van onschatbare waarde kan zijn voor het interpreteren van marktbewegingen en het voorspellen van toekomstige marktfluctuaties.

Software en mobiele wedplatforms

Mobiele weddenschappen zijn tegenwoordig goed voor meer dan 50% van het sportweddenschap, een cijfer dat alleen maar zal stijgen als spelers vinden dat het plaatsen van weddenschappen op hun smartphones, tablets en andere apparaten handiger is dan op traditionele desktopcomputers en laptops. Alle online sportsbooks die op het beste sportsbooks-raster worden weergegeven, maken ofwel een speciaal mobiel platform of een responsief websiteontwerp beschikbaar, zodat sportgiteerders ongeacht het apparaat worden getrakteerd op een gokervaring van wereldklasse.

Klantenservice

Slechte klantenservice kan je dag verpesten, ongeacht de branche, en de sportsbooks-industrie is niet anders. WFA onderzoekt en controleert continu het postingforum om feedback van gokkers op dit gebied te verzamelen en voert jaarlijks een e-mailreactietest uit om te meten hoeveel tijd het kost voor sportsbooks om willekeurige vragen te beantwoorden.

De aangeboden online sportsbooks bieden ook telefonische ondersteuning (inzetten en / of klantenservice) en assistentie via live chat, de voorkeursmethode om online sportsbooks te benaderen volgens de meeste spelers.

Online beoordelingssites voor sportweddenschappen
Bonus online sportsbook-bonussen