Online beoordelingssites voor sportweddenschappen

Sportsbook Review, de toonaangevende online watchbook-autoriteit voor sportsbooks, beoordeelde sinds 1999 1.052 online sites voor sportweddenschappen. Hieronder vindt u een lijst met actieve goksites die zijn besteld door WFA Rating. Spelers kunnen het filter aan de linkerkant van het sportsbook-raster gebruiken om hun zoektocht naar een nieuwe bookmaker te verfijnen op basis van hun specifieke behoeften: spelers kunnen bijvoorbeeld winkelen op geaccepteerde landen, aanmeldingsbonus, bankopties, inzetfuncties, en meer met behulp van de sportsbook-beoordelingsgids.

Wat gaat er in de beoordeling van een sportsbook?

Terwijl je op internet zoekt naar de beste website om een ​​weddenschap te plaatsen op je favoriete sportevenement, wordt al snel duidelijk dat er een overvloed aan online sportsbooks is om uit te kiezen, maar niet alle zijn gelijk gemaakt. Gelukkig heeft Sportsbook Review het onderzoek voor u gedaan om u te laten weten welke sites het beste zijn. WFA heeft meer dan 200 websites voor actieve weddenschappen voor sportweddenschappen onderzocht en onderzocht en heeft elk een algemene beoordeling toegekend met de beste sites met de classificatie A + en de slechtste score op F. Elke beoordeling van een sportsbook is gebaseerd op specifieke criteria die zijn ontworpen om de beste sportweddenschappen te scheiden van de inferieure sportsites.

Zoals hoe financieel stabiel elke site is, hoe snel het uitbetaalt op weddenschappen, hoe lang het al bestaat, de bonussen die de site biedt, en meer. Hieronder kunt u van dichtbij bekijken wat er in elke beoordeling past.

Financiële stabiliteit

Een van de belangrijkste factoren bij het bepalen van de kwaliteit van een sportsbook is de financiële stabiliteit. Wanneer u een weddenschap wint, wilt u dat uw sites voor sportweddenschappen deze weddenschap kunnen goedmaken. Als een bedrijf niet kan betalen, dan heeft het geen zin om uw inzetten te doen.

Snelheid van uitbetalingen

Evenzo is de snelheid waarmee online websites voor sportweddenschappen uitbetalen cruciaal. Als een bedrijf problemen heeft met het betalen van gokkers binnen het geadverteerde betalingsvenster, behoren deze niet tot de beste sportsbooks-lijst. Sportsbook Review voert regelmatig opiniepeilingen uit van de forumgemeenschap van het sportsbook, bestaande uit meer dan 400.000 actieve leden, om te zien hoe snel online sites voor sportweddenschappen worden uitbetaald, samen met eventuele problemen die deze gokkers kunnen tegenkomen met een bepaalde site. Naarmate nieuwe problemen zich voordoen, kunnen beoordelingen van sportsbooks worden gewijzigd.

Jaren online

Om genoteerd te worden op het beste sportsbooks-net van WFA, moet een sportsbook al 7 jaar bestaan ​​en zonder grote problemen werken. Dat wil niet zeggen dat er geen kwalitatieve goksites zijn die jonger zijn dan 7 jaar oud – alleen dat we bedrijven rond de 7 jaar niet beschouwen als vermeld op de veiligste lijst van sportweddenschappen.

Sportsbook Bonussen aangeboden

Om zichzelf te onderscheiden van de concurrentie, bieden sportsbooks vaak bonussen aan spelers. Sommige bonussen zijn beter dan andere, en SBR gebruikt deze bonussen als onderdeel van de beoordelingscriteria. Enkele van de meest voorkomende bonussen zijn onder andere:

  1. Bonussen aanmelden / storten: wanneer u voor het eerst een account maakt en geld stort, krijgt u op sommige sites een stortingsbonus, meestal een percentage van uw eerste inleg. Om de bonus daadwerkelijk in te trekken, zal de sportsbook echter een “rollover” -bedrag instellen, wat betekent dat je het bedrag van de storting en bonus een vast aantal keren moet inzetten. Nadat je dit hebt gedaan, wordt de bonus vrijgegeven en kun je deze intrekken.
  2. Reload-bonussen: een reload-bonus is vergelijkbaar met een stortingsbonus, behalve dat deze van toepassing is telkens u uw saldo herlaadt. Hoewel de meeste goksites helemaal geen reload-bonus aanbieden, zullen sommige sites deze op specifieke gelegenheden aanbieden (zoals een groot sportevenement), en anderen zullen deze aanbieden als een standaardbonus. Als een site deze bonus biedt, is deze aanzienlijk kleiner dan een stortingsbonus, waarbij 25% een grote bonus is. Net als met een stortingsbonus, moet je het bedrag van de storting en bonus een bepaald aantal keer inzetten voordat het geld wordt vrijgegeven.
  3. Gratis weddenschapsbonussen: op sommige sites bevat uw eerste weddenschap een dubbele weddenschap van hetzelfde bedrag zonder risico. Met andere woorden, als u een storting doet en vervolgens een weddenschap van $ 20, krijgt u een weddenschap van $ 20 zonder extra kosten.
  4. Cashbackbonussen: de meeste sites bieden deze bonussen niet aan, maar een paar sites voor online gokken op sportweddenschappen geven gokkers een percentage van hun totale verliezen terug. Dit helpt klanten blij te houden en terug te komen naar de site in plaats van het beu te worden en ergens anders naar op zoek te gaan.
  5. No deposit bonussen: Zeer zelden biedt een online gokwebsite een bonus waarbij de gokker geen geld hoeft over te maken voordat hij voor echt geld speelt. Deze bonussen hebben zeer hoge rollover-eisen en komen minder vaak voor bij sportsbooks dan bij online casino’s.

Kassier opties

Hoog gewaardeerde sportsbooks bieden gebruikers verschillende opties om hun accounts te financieren. SBR is van mening dat het verzenden en ontvangen van geld zo eenvoudig mogelijk moet zijn en dat de sites voor de beste weddenschappen dezelfde mening hebben. Met opties zoals bitcoin kunnen spelers bijvoorbeeld geld verplaatsen via verschillende sportsbooks zonder dat ze bij elke zet een dure vergoeding moeten betalen.

Inzetten verscheidenheid

Een goede sportsbook biedt meer dan alleen een vanillelijn. De beste sportsbooks waar spelers de voorkeur aan geven, zijn exotische weddenschappen, super teasers, speciale in-play weddenschappen of propositie-inzetten. Ze voorzien ook hun feeds van feeds op SBROdds, wat betekent dat gokkers verschillende sportsbooks kunnen vergelijken.

Software en mobiele wedplatforms

Meer dan de helft van de sportweddenschappen worden geplaatst met behulp van mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. De best beoordeelde sportsbooks van SBR weerspiegelen dit, waardoor hun websites responsief en beschikbaar zijn, ongeacht het type apparaat dat de gokker gebruikt.

Klantenservice

Klantenservice is belangrijk, ongeacht de branche. Om ervoor te zorgen dat de websites voor online gokken op sportweddenschappen het beste scoren, houdt SBR voortdurend toezicht op forums en enquêtes over klantenfeedback. Belangrijke factoren voor de klantenservice zijn de tijd die de site nodig heeft om te reageren op willekeurige vragen van gebruikers en of de site telefonische ondersteuning biedt voor weddenschappen of community-services en of de site hulp biedt via livechat, waarvan de meeste spelers naar verluidt de voorkeur geven.

Hoe u de juiste Sportsbook kiest

Als je meer wilt weten over de goksites die staan vermeld in de beoordelingsgids, klik dan op de naam van het sportboek in de kolom “Profiel”. De profielpagina van elk sportsbook geeft je alles wat je moet weten over dat sportsbook, inclusief een nieuwsfeed over de betaling en bedrijfsgeschiedenis van het boek.

Neem dus een paar minuten de tijd om goed te kijken en erachter te komen welke online goksite het beste aansluit op uw behoeften. Het maakt niet uit met wie u gokt, de keuze die u maakt met betrekking tot welke site u moet gebruiken, kan uw winstkansen met maar liefst 4% verhogen!

Oddsmakers Tab Manchester City als kanshebber om 2019-20 Premier League te winnen
Beste sportsbook