Barcelona v Getafe CF

Barcelona streeft ernaar Ter Stegen te behouden met salarisverhoging

Barcelona-keeper Marc Andre ter Stegen heeft de mogelijkheid om een lucratief contract bij de Catalanen te krijgen

Barcelona laat de pogingen om de Duitse doelman in zijn samenstelling te houden niet in de steek. Volgens Sport.es biedt de “blauwe granaat” ter Stegen een nieuw contract met een salaris van 6,5 miljoen euro per seizoen. Nu verdient de Duitser 4,5 miljoen.

Merk op dat het juist vanwege de financiële begeerten van de keeper is dat partijen lange tijd geen gemeenschappelijke taal hebben kunnen vinden voor een nieuw contract, namelijk dat Marc-Andre 15 miljoen euro per jaar wilde ontvangen, wat hem na Lionel Messi de best betaalde speler in de Catalaanse club zou maken.

Trouwens, Beieren volgt de situatie nauwlettend, die niet vies is van het terugsturen van Ter Stegen naar zijn thuisland. De huidige overeenkomst van de 27-jarige voetballer met de Catalanen is ontworpen tot de zomer van 2022.

Bedenk dat Ter Stegen in 2014 bij Barca kwam en verhuisde van Borussia M pza 12 miljoen euro. Dit seizoen hield de La Liga German 26 wedstrijden, waarin hij 20 doelpunten miste.

In de zomer zal Romagnoli opnieuw proberen te verhuizen naar Barcelona, de kosten van de speler kunnen een obstakel worden.
Win Bundesliga: Leipzig Trails Bayern

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *