Het Nationale Voetbal Symposium in beeld

Published on February 24th, 2016

Bekijk hier de foto’s van het Nationale Voetbal Symposium van afgelopen woensdag 17 februari 2016!

This slideshow requires JavaScript.

 


Verbeter spelers, begin bij jezelf – Artikel Trouw

Published on February 19th, 2016

Donderdag 18 februari 2016 – Trouw

In Bunnik broeden 350 coaches op de beste tactiek voor herstel van de Hollandse School
Jan-Cees Butter

Het Nederlands voetbal staat onder druk. Oranje gaat komende zomer niet naar het EK in Frankrijk, eredivisieclubs worden vaak weggespeeld in Europa en de aanwas van nieuw talent is schraal. Paniek derhalve. Want hoe moet het verder met de ooit zo vermaarde Hollandse School? Hebben we verzuimd met de moderne tijd mee te gaan en dienen we zo snel mogelijk over te stappen op 5-3- 2, een systeem wat Oranje immers brons opleverde tijdens het WK in Brazilië? Of, directer geformuleerd: moeten we het buitenland kopiëren of juist terug naar de basis? [lees verder]


Nationale Voetbal Symposium volgeboekt

Published on February 9th, 2016

Uitverkocht_Flyer

Het 5e Nationale Voetbal Symposium is inmiddels helemaal volgeboekt, dus u kunt zich helaas niet meer aanmelden.

 


Inschrijving Nationale Voetbal Symposium geopend

Published on January 13th, 2016

Nationale Voetbal Symposium met workshops over periodiseren, revalideren, psychology & voeding.

Op woensdag 17 februari 2016 organiseren World Football Academy Nederland en de VVON het 5e Nationale Voetbal Symposium. Op deze dag staat de praktijksituatie van de amateurtrainer centraal. Tijdens diverse plenaire sessies en workshops krijgen de coaches veel tips, inspiratie en concrete verbeterpunten mee, die direct toepasbaar zijn in de praktijk.

Vandaag is de inschrijving voor dit symposium geopend. Leden van de VVON ontvangen een ledenkorting van € 40,- en betalen slechts € 59,-.

Button_register

 


4 studiepunten toegekend aan het Nationale Voetbal Symposium

Published on January 11th, 2016

Net als in voorgaande jaren zijn er ook dit jaar 4 studiepunten toegekend aan het Nationale Voetbal Symposium. Na afloop van het symposium ontvangt iedere deelnemer een officieel deelnamecertificaat, waarin staat dat men heeft voldaan aan de eisen die zijn gesteld aan deze bijscholing.

Het Nationale Voetbal Symposium zal woensdag 17 februari a.s. plaatsvinden in het Postillion Hotel Utrecht-Bunnik.
Bekijk het gehele programma op www.nationalevoetbalsymposium.nl of bevestig nu uw deelname:

Aanmeldingsknop.


VVON studiebijeenkomst V.V Noordwijk

Published on December 9th, 2015

Op  18 november waren wij te gast op de VVON studiebijeenkomst op het schitterende complex van V.V Noordwijk. De bijeenkomst werd bijgewoond door ongeveer 160 trainers.
Gedurende de avond gaf hoofdtrainer Dogan Corneille oplossingen voor het spelen tegen verschillende spelsystemen.  Als afsluiting van de avond presenteerde Raymond Verheijen enkele thema`s uit het boek ” Hoe simpel wil je het hebben?”

Beelden van deze zeer geslaagde avond kunt u hieronder bekijken


Compilatie VVON Studiebijeenkomst Be Quick 1887

Published on November 9th, 2015

Op 21 oktober 2015 waren we te gast op de VVON studiebijeenkomst bij Be Quick 1887 te Haren. Als afsluiting van deze studiebijeenkomst presenteerde Raymond Verheijen enkele thema`s uit het boek ‘Hoe simpel wil het hebben?’

Beelden van deze zeer geslaagde avond kunt u hieronder bekijken

 


Studiebijeenkomst Bekkerveld Heerlen

Published on November 3rd, 2015

Gisteren waren we te gast bij de VVON studiebijeenkomst te Heerlen. De 185 aanwezige coaches woonden eerst een thematraining bij van het eerste elftal van rksv Bekkerveld onder leiding van hoofdtrainer Dick Voorn. Vervolgens presenteerde Raymond Verheijen enkele thema’s uit het nieuwe boek ‘Hoe simpel wil je het hebben?’. Na afloop ontvingen leden van de VVON een exemplaar van dit nieuwe boek gratis.

 


Maandag 2 november a.s. Studiebijeenkomst VVON bij Bekkerveld – Heerlen

Published on October 29th, 2015

B_LsPUhVIAAFAucHet district Zuid 2 van de VVON (Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland) organiseert een studiebijeenkomst op maandag 2 november bij 2015 bij RKSV Bekkerveld, met medewerking van de 1e selectie van Bekkerveld en onder leiding van hoofdtrainer Dick Voorn. Daarnaast zal Raymond Verheijen een presentatie verzorgen over enkele thema’s uit zijn nieuwe boek ‘Hoe simpel wil je het hebben.’

Meer informatie: https://www.vvon.nl/


Studiebijeenkomst Be Quick 1887 Haren

Published on October 21st, 2015

Op 21 oktober waren we te gast bij Be Quick 1887 in Haren. Een kleine 200 trainers woonde hier een studiebijeenkomst bij van de Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON). Gedurende het zeven uur durende programma waren de trainers getuige van een demonstratietraining gegeven door de jeugdtrainers en de hoofdtrainer van Be Quick 1887.

Aan het eind van het programma presenteerde Raymond Verheijen enkele thema`s uit het boek ‘Hoe simpel wil je het hebben?’. Na afloop van de bijeenkomst ontvingen alle leden van de VVON het boek ‘Hoe simpel wil je het hebben?’ gratis.

Haren_veld Raymond_haren